top of page

Volg een basiscursus Wijnvignet op Wijngoed Wilgenhorst. Samen met De Wijnschool organiseren wij op donderdag 22 augustus 2024 een praktisch gerichte, tweedelige wijncursus waarbij u in één dag gaat van wijnliefhebber naar wijnkenner. Onderwerpen als het proeven en beoordelen van wijnen, informatie over verschillende druivenrassen en het combineren van wijn met gerechten komen aan bod, maar natuurlijk wordt er vooral veel geproefd.


Trakteer uzelf met deze leuke, praktische wijncursus of vind meer informatie door op onderstaande link te klikken:


Bijgewerkt op: 2 jul.

Een frisse nieuwe look, vernieuwde informatie, online wijnproeverijen inplannen en zelfs een webshop waarmee u vanuit het gemak van uw eigen woonkamer uw favoriete wijnen kunt bestellen. We zijn super enthousiast om u welkom te heten op onze nieuwe website. Kijk gerust even rond, en laat ook vooral even weten hoe u de website heeft ervaren.
Bijgewerkt op: 2 jul.

Fris, fruitig, lichtzoet en heerlijk aromatisch. Zo omschrijven wij graag onze nieuwste wijn: Half Zoet. Deze witte wijn is gemaakt van de Muscaris oogst uit 2023 en is ontstaan na vele verzoeken om een zoetere witte wijn te maken. Nederlandse wijnen zijn vaker geschikt voor de liefhebber van droge wijnen, maar met deze halfzoette wijn worden zowel zoete als droge wijn drinkers gegarandeerd blij.
Half Zoet is vanaf 28 juni verkrijgbaar in onze winkel en in onze webshop.

bottom of page